Björk

Vi er et svensk brand, skabt af hårplejeelskere, med en passion for at lave produkter, der er gode for dig – og bæredygtige over tid.
Vores produkter er skabt af særligt udvalgte ingredienser med håndværksmæssig præcision, i tæt samarbejde med erfarne hårpleje specialister. Vi tror på gennemsigtighed og kvalitet, til en rimelig pris, formuleret med præcis hvad du skal vide for at få de bedst mulige resultater.

HVORFOR EKSISTERER VI?

Som en del af vores svenske kulturarv, deler vi et særligt bånd til naturen. Vi bor tæt på skove og søer, i takt med de skiftende årstider, og ideen om Björk er inspireret af dette forhold. Med vores professionelle baggrund i hårplejeindustrien, var vi opmærksomme på ulemperne ved mange af de populære produkter på markedet. Og vidste derfor at et helt igennem bæredygtigt produktsortiment, ville kræve en helt ny måde at tænke på, lige fra laboratoriet til salonen. Gennem vores sammensatte viden og en masse nye lektioner, bragte vi vores vision ud i livet. Björk er en serie af professionelle hårplejeprodukter, skabt med højt præsterende ingredienser, som giver dig de bedste resultater med god samvittighed. Vores mål er at blive Europas mest bæredygtige profesionelle hårpleje brand, et skridt af gangen.

Vi kalder det – Haircare with a purpose

Produkt:

Vegansk hårpleje

Grundlagt:

Bohuslän, 2015